Home | Links | Vacatures | Sitemap | Contact

U bent hier: Home » KINDERDAGVERBLIJF  KINDERDAGVERBLIJF  

Adres :
Kinderdagverblijf Dol-Fijn
Kerkstraat 12C
9190 Stekene
Tel: 03 779 45 88
Fax: 03 789 00 80
e-mail: info@ocmwstekene.be

Dol-fijn is een kinderdagverblijf in beheer van het OCMW Stekene en wordt gesubsidieerd en erkend door Kind en Gezin voor 56 kindplaatsen.

Ben je tussen 0 en 3 jaar? Perfect!
We maken er elke werkdag, tussen 7 en 18 uur, een dolfijne dag van!
 
In de babygroep (0 tot 12 maanden) zijn de baby's de baas. Zij eten, slapen, spelen en worden geknuffeld wanneer zij dat willen.
 
In de kruipersgroep (13 tot 18 maanden) krijgen de kruipers zoals de grotere dolfijntjes ook al om 9 uur soep en toast. De "zevenplaatsen" tafel staat centraal in de kruipersgroep. Knutselen, eten, liedjes zingen.. krijgen een groepsgebeuren aan de grote tafel.
 
In de lopersgroep (19 tot 26 maanden) verloopt de dag ietsje anders: spelen, samen aan tafel, tussendoor misschien nog een hazenslaapje, wat knutselen of een wandelingetje in het bos met de peuters zijn de vitamientjes om te groeien naar een echte dol-fijne kapoen.
 
Een vast dagschema, waarin afwisseling, structuur en flexibiliteit belangrijk zijn, volgt in de peutergroep (27 tot 36 maanden). Verveling staat niet in onze woordenboek. Regelmatig werken we rond thema's waarrond we knutselen, zingen, dansen en nog veel meer.
 
Uw kind wordt opgevangen door een team van deskundige kindbegeleiders. De dienstverlening omvat de verzorging en de opvoedkundige begeleiding van uw kind. Het kinderdagverblijf wil een veilig en kindvriendelijk klimaat scheppen dat de ontwikkeling van de kinderen bevordert en hun de beste kansen biedt om hun talenten te ontplooien.
 
De financiële bijdrage van de ouders wordt berekend op basis van het gezinsinkomen. De bijdrageschalen worden vastgelegd bij ministrieel besluit.
 
Zin gekregen om ons een bezoekje te brengen? Maak dan een afspraak en de verantwoordelijke of maatschappelijk assistente zal u bij een eerste kennismaking een volledig uitleg en rondleiding geven.

Contactpersonen

Verantwoordelijke: mevr. Ann Maes
e-mail: ann.maes@ocmwstekene.be
(bereikbaar op maandag en donderdag van 08.15 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur, woensdag en vrijdag in de voormiddag van 08.15 uur tot 12.00 uur; dinsdag in de namiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur
 
Maatschappelijk werkster: mevr. Elke Anthuenis
(bereikbaar op dinsdagvoormiddag van 09.00 uur tot 12.00 uur)
 
Kwaliteitscoördinator: mevr. Kristien Swaeb
e-mail: kristien.swaeb@ocmwstekene.beCopyright 2018 OCMW Stekene | Privacy & Disclaimer | Design by BM Group