Home | Links | Vacatures | Sitemap | Contact

U bent hier: Home » Woonzorgcentrum Zoetenaard » Realisatie bijkomende woonzorgwoongelegenheden  Realisatie bijkomende woonzorgwoongelegenheden  

 

In 2015 zijn de werkzaamheden in het woonzorgcentrum gestart. Na de afbraakwerken is er een nieuw deel bijgebouwd tussen het ‘oude’ woonzorgcentrum en het OCMW-gebouw. Hierin werden niet alleen 44 nieuwe woongelegenheden voorzien, ook een nieuwe cafetaria, het dagverzorgingscentrum ’t Zoete, en in de kelderruimtes een nieuwe keuken, wasserij en personeelsruimtes. Er werd ook een vierde verdieping gebouwd op het ‘oude’ woonzorgcentrum waar nog eens 24 woongelegenheden werden bijgebouwd.

In november 2016 zijn de eerste bewoners verhuisd naar het nieuwe gedeelte. Hierdoor werd de vleugel aan de Frans Van Brusselstraat volledig ontruimd en verbouwd.

In augustus 2017 waren de verbouwingen aan de kant van de Frans Van Brusselstraat afgerond en konden er opnieuw bewoners verhuizen naar een (ver)nieuw(d)e woongelegenheid. Op dat moment is de verbinding tussen het nieuwe en het vernieuwde gedeelte uit dienst genomen en zijn hier de verbouwingen gestart.

Naar alle verwachtingen zullen de volledige verbouwingen afgerond zijn eind februari (begin maart) 2018. Op dat moment wordt dit gedeelte gebruiksklaar gemaakt en zullen er nieuwe bewoners kunnen komen wonen. Woonzorgcentrum Zoetenaard zal van 100 woongelegenheden evolueren naar een huis van 134 woongelegenheden en 6 kortverblijven.
Copyright 2018 OCMW Stekene | Privacy & Disclaimer | Design by BM Group