Home | Links | Vacatures | Sitemap | Contact

U bent hier: Home » Voorwoord  Voorwoord  

Geachte bezoeker, lezer,

Hartelijk welkom op de website van het OCMW van Stekene

Aan elke persoon toelaten om een kwaliteitsvol leven te leiden: dat is de basisopdracht die we wensen te vervullen.

De bezorgdheden van de mensen zijn geen statisch gebeuren maar veranderen voortdurend mede door veranderingen op maatschappelijk vlak.
Daar waar vroeger de rol van het OCMW zich beperkte tot ouderenzorg, en dan vooral intramuraal, is het OCMW heden ten dage aanwezig van de wieg tot het graf: met DOLFIJN als kinderopvang, via een sterk evoluerende SOCIALE DIENST, logistieke THUISZORG (warme maaltijden en poetsdienst) naar permanente opvang in ZOETENAARD.

Het OCMW wil evolueren naar een laagdrempelig dienstencentrum op sociaal vlak en aanwezig op de verschillende momenten van het leven…; de verschillende diensten worden elk afzonderlijk voorgesteld op deze site.

Het OCMW kan zijn rol maar spelen dank zij een groep van ongeveer 223 enthousiaste medewerkers die bijgestaan worden door een hele schare vrijwilligers die de verbinding met de lokale bevolking onderstrepen.

Ook onze vacatures zullen op deze site voorgesteld worden.

Uw frequent bezoek aan onze site samen met positief kritische opmerkingen zullen ons stimuleren om het OCMW van Stekene een warm nest te laten zijn voor eenieder.

Tot ziens, hier of elders
Dr. Dirk Backaert, voorzitter
Copyright 2018 OCMW Stekene | Privacy & Disclaimer | Design by BM Group